φίλοι καταναλωτές με την υπέροχη μικροαστική αντίληψη και την κοντόφθαλμη ματιά αμύνεσθαι περι πάρτης! μην εγκαταλείπετε αυτό το άθλημα γιατί θα καταρρεύσετε, δεν είστε εσείς για να μοιράζεστε ούτε ένα κουτί μπισκότα, ούτε για να κινητοποιείστε για το κοινό συμφέρον! ο θεός σας έπλασε με άλλη προοπτική. Εσείς έχετε το χάρισμα να κάνετε like στο facebook, είστε φτιαγμένοι για πτυχία με μόνο όνειρο να τα έχετε κρεμασμένα σε έναν τεράστιο τοίχο πίσω από το γραφείο σας, έχετε πλαστεί για γάμο, αυτοκίνητο κι ακίνητο μα πάνω απ’ όλα για αχαλίνωτο σεξ εκτός βέβαια Τετάρτης και Παρασκευής μιας και ο πλάστης δεν το επιτρέπει…ρε σεις γιατί σκάτε; στα τσακίδια όλοι να πάνε ρε! μόνο η πάρτη σας να ναι καλά! αφήστε τους άλλους να λένε, δεν ξέρουν και ζηλεύουν και είναι και κακόβουλοι. Αφού μια χαρά επιβεβαιώνεστε από το μωάκι που σας λατρεύει και υποσχεθήκατε αγάπη για πάντα. Δεν περιμένει κανείς θυσίες από σας!

Ντάξει δεν έχετε πρόβλημα είστε νορμάλ αφού έχετε σχέση το περίεργο θα ήταν να μην είχατε. Αφού το όραμά σας και τα όνειρά σας υλοποιούνται γιατί σκοτίζεστε; ξέρετε τι φταίει;;; μάλλον μας ψεκάζουν! τα έχω δει εγώ τα αεροπλάνα με τις άσπρες γραμμές όταν κάθομαι στη παραλία, ή μήπως ρίχνουν κάτι στο νερό; δεν αποκλείεται θέλουν να μας ξεκάνουν εμάς τους Έλληνες! από αύριο εμφιαλωμένο! Αλλά εμείς, εμείς, εμείς, εμείς…δλδ οι πριν από εμάς δλδ κάποιοι κάποτε…για σκέψου… δώσαν το αίμα τους, τη ζωή τους τα νιάτα τους, ο ιησούς πέθανε για μας, οι ήρωες για μας, οι άγιοι για το θεό, ο γείτονας για τα χρέη, ο διάκος από σούβλισμα, ο θείος μου από το τσιγάρο, τα παιδιά στην αφρική από την πείνα, εδώ από την χοληστερίνη, από την καθιστική ζωή, από κατάθλιψη αυτοκτονούν…φίλοι καταναλωτές! είστε σε καλό δρόμο, θα καταλήξετε εκεί που πάτε, μην ανησυχείτε, εσείς να ‘στε καλά δεν υπάρχει λόγος να βασανίζετε το κεφάλι σας, τέρμα!

μας ψεκάζουν ναι, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι! είναι ισχυρή η δόση, μόνο like μπορούμε να κάνουμε, να δουλεύουμε, αν δεν δουλεύουμε να καθόμαστε και να περιμένουμε πότε θα φανεί ο λολοστεφανής, να λέμε κοίτα ρε παιδί μου υπάρχουν ακόμη άνθρωποι όταν κάποιοι ενεργούν με ανθρωπιά και αυταπάρνηση, και βέβαια να γκρινιάζουμε αδιάκοπα για την κατάντια της χώρας. Ας σταματήσουν οι ψεκασμοί για να κινητοποιηθούμε, για να ενεργοποιηθούμε, δεν φταίμε εμείς! δεν μπορούμε να πούμε καλημέρα, ούτε να συγχωρήσουμε, ούτε να διεκδικήσουμε, ούτε να υπερασπιστούμε, ούτε να δεχτούμε τον άλλον, ούτε να χαλάσουμε το πρόγραμμά μας και το πλάνο μας, ούτε…ούτε…ούτε…δηλαδή αυτά λέμε στην εκκλησία αλλά εντάξει τώρα τι να κάνουμε που γεννηθήκαμε και θρήσκοι άσε να τα έχουμε καλά με το θείο ποτέ δεν ξέρεις…!

φίλοι καταναλωτές όχι μη λυπάστε όντως σας ψεκάζουν δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα κοιμηθείτε ήσυχα και γλυκά στη συμβατική ζωούλα σας και τα λέμε στον παράδεισο μαζί με τον Κανάρη που όταν πήγαινε προς την τουρκική ναυαρχίδα να την ανατινάξει, είπε μέσα του: » Απόψε Κωνσταντή θα πεθάνεις » και τα κατάφερε, αλλά αυτούς δεν τους ψεκάζανε γι’ αυτό έγιναν ήρωες και σήμερα εμείς απολαμβάνουμε την «ελευθερία» μας!!! ντάξει κούλαρε κάποιος θα μας σώσει, δεν μας αφήνει ο θεός, Τι θα φάμε αύριο; πάμε για καφέ; δεν μπορώ έχω μπαλέτο! 

Δον Κιχώτης

Advertisements